I lager.

HUSQVARNA P 524EFI

159 900 kr

Husqvarna P 524 EFI är en kompakt, effektiv frontrotorklippare med elektronisk bränsleinsprutning för minskad bränsleförbrukning, ökad effekt och vridmoment utan att motorns varvtal sjunker även under tuffa förhållanden.

Nyckelstart innebär att ingen choke behövs: bara starta och kör. Midjestyrning med servostyrning underlättar vid snäva svängar och AWD säkerställer grepp i alla förhållanden.

Helt svävande klippaggregat, lättåtkomlig klipphöjdsspak och strålkastare gör också klippningen enklare, medan fullständig kompatibilitet med alla P524-tillbehör ger produktivitet året runt.

Trimma sluttningen

Kuperad terräng är inte heller något hinder. Maskinens låga tyngdpunkt i kombination med den högpresterande fyrhjulsdriften ger utmärkt stabilitet i sluttningar och lutningar.

Utformad för att hålla, i alla årstider

Ett brett utbud av klippaggregat och tillbehör gör frontrotorklipparen utomordentligt mångsidig året runt. Tack vare det högpresterande Combi-aggregatet som har stansats ur en enda bit stålplåt levererar den effektiv mulching och bakre utmatning, med utmärkta resultat och problemfri drift.


Enkel användning och skötsel

Frontrotorklippare från Husqvarna är utformade för ergonomi och enkel användning. Serviceläget på klippaggregatet underlättar t.ex. vid rengöring och service. Andra praktiska detaljer är den fällbara kåpan och de lättåtkomliga servicepunkterna. Det gör underhållsarbetet lättare att hantera.

Motortillverkare

Kawasaki

Nettoeffekt vid förinställt varvtal, kW

15.6 kW

Klippbredd, Min

122 cm

Klippbredd, Max

122 cm

  • Bakvagnsstyrning
  • EFI (Elektronisk bränsleinsprutning)
  • Hydraulisk servostyrning
  • Snabbkoppling
HUSQVARNA P 524
144 900 kr
HUSQVARNA P 535HX
359 900 kr
HUSQVARNA P 520D
184 900 kr
HUSQVARNA P 525DX
229 900 kr